77 Days Left

Det er høst – min favorittårstid. Det er også 77 dager igjen til jeg sitter på flyet som skal ta meg til Cape Town i Sør-Afrika. Med kameraet i den ene hånden og backpacker-sekken på ryggen setter jeg ut på min livs reise. Jeg forlater den trygge velferdsboblen, Norge, for å bedre forstå hvordan det er å leve utenfor. Mange ganger kliper jeg meg selv i armen for å forstå hvor heldig jeg er som har muligheten til å reise så langt og så lenge. Jeg prøver å forstå hvor skummelt det må være for foreldrene mine å sitte hjemme på isolerte Osmarka og telle dagene til jeg kommer hjem. Ikke minst er jeg heldig som vokser opp i en så globalisert verden som ikke bare gjør det mulig, men gjør det lett å treffe mennesker fra andre land. Med bildene under vil jeg si takk til foreldrene mine som alltid stiller opp uavhengig av avgjørelsene jeg tar i livet, og som kun ønsker meg hell og lykke.


Translation: It is autumn – my favorite season. It is also 77 days left until I’m sitting on the plane to take me to Cape Town in South Africa. With the camera in one hand and backpacker on my back, I set out on my life’s biggest journey. I leave the safe welfare bubble, Norway, to better understand how it is to live outside. Often I shake my head in order to understand how lucky I am to have the opportunity to travel so far and so long. I’m trying to understand how scary it must be for my parents sitting at home on isolated Osmarka and count the days until I get home. I am especially fortunate to grow up in such a globalized world that not only makes it possible but makes it easy to meet people from other countries. With the photos below I will say thanks to my parents who always support me regardless of the decisions I take in life.

collage

2 notes + Add comment
 • Martine Olsen

  on November 16, 2016  3:21 pm

  åh! 96 dager til jeg reiser til katmandu selv. sør-afrika var egentlig en del av reiseruten min, men det ble vanskelig å rekke alt på to måneder. misunner deg!

  (aves.blogg.no)

  • Martine Sorthe

   on December 15, 2016  9:48 pm

   Så spennende at du også skal reise! Sør-Afrika venter på deg, kos deg i Katmandu!