Do You Have Questions?

Since I started traveling in January 2017, I have visited eight countries. South Africa, India, Thailand, Bali, Fiji, Australia, USA and Ecuador. Through all this time, I know that there’s people who’s been following my journey. Now, I thought it was time for me to answer any questions you may have regarding my personal life, my travels and my dreams. You may also ask about the travel agency that I’ve used, volunteer work and how it has been to travel alone versus to travel with company. There’s no limit, and I’d be more than glad to answer any of you. Write a comment below, and I’ll make a blog post with answers this week or the next one.

/ Siden jeg startet å reise i januar 2017 har jeg besøkt åtte land. Sør-Afrika, India, Thailand, Bali, Fiji, Australia, USA og Ecuador. Jeg vet det er mange som har fulgt meg på eventyret mitt, og nå har jeg endelig funnet tid til å kunne svare på spørsmål dere måtte ha. Spørsmål om mitt personlige liv, reisen min og drømmene mine. Nå har dere også sjansen til å stille spørsmål om Kilroy, frivillig arbeid, og hvordan det er å reise alene versus å reise sammen med noen. Det er ingen grenser for hva dere kan spørre om. Skriv en kommentar under, og så vil jeg lage et innlegg i løpet av denne uken eller den neste med svar.


ECUADOR


USA


FIJI


AUSTRALIA


BALI


THAILAND


INDIA


SOUTH AFRICA

2 notes + Add comment
 • Hanne

  on October 12, 2017  3:46 pm

  Har forholdet ditt til venner og familie endret seg? Isåfall hvordan! Og hjemlengsel, hvordan er det?

 • Sanna

  on October 12, 2017  9:36 pm

  Okei, nå kommer mange spørsmål. Jeg reiser selv i 2018 og trenger litt meir "ekte" tips enn det som står ellers på nettet. Jeg lurer på følgende:

  - Hvor mye penger brukte du? Kanskje et personlig spørsmål, men jeg selv sliter med å finne ut ca hvor mye som er innafor å bruke. Jeg skal reise 4-5 måneder, og vil kose meg samtidig som at jeg vil ha igjen litt på sparekontoen til studier etc. Har du tips på hvordan man kan tenke økonomisk, billige flyselskap, apper som hjelper deg osv. Hvordan sparte du opp til pengene?

  - Hva er et MUST å pakke med? Hvor mange liter burde sekken være? Hva er unødvendig å pakke med?

  - Var det risky/nødvendig å ta med seg pcen?

  - Som kvinnelig solo traveller, er det noe jeg burde tenke på, unngå osv?

  - Hvilke steder i Thailand er verdt å besøke eller gjøre?

  - Noe du angrer på at du gjorde/ikke gjorde?

  - Hvordan planla du reisen før du reiste? Hva burde man undersøke og vite før man reiser? Jeg vil være så spontan som mulig, men hvor mye burde man planlegge før man drar?

  - Angrer du at du reiste alene, eller var det best å reise med en gruppe?

  - Hvordan gjorde du det med vasking av klær?

  /Hilsen ei forvirret jente :)