Do You Have Questions?

Since I started traveling in January 2017, I have visited eight countries. South Africa, India, Thailand, Bali, Fiji, Australia, USA and Ecuador. Through all this time, I know that there’s people who’s been following my journey. Now, I thought it was time for me to answer any questions you may have regarding my personal life, my travels and my dreams. You may also ask about the travel agency that I’ve used, volunteer work and how it has been to travel alone versus to travel with company. There’s no limit, and I’d be more than glad to answer any of you. Write a comment below, and I’ll make a blog post with answers this week or the next one.

/ Siden jeg startet å reise i januar 2017 har jeg besøkt åtte land. Sør-Afrika, India, Thailand, Bali, Fiji, Australia, USA og Ecuador. Jeg vet det er mange som har fulgt meg på eventyret mitt, og nå har jeg endelig funnet tid til å kunne svare på spørsmål dere måtte ha. Spørsmål om mitt personlige liv, reisen min og drømmene mine. Nå har dere også sjansen til å stille spørsmål om Kilroy, frivillig arbeid, og hvordan det er å reise alene versus å reise sammen med noen. Det er ingen grenser for hva dere kan spørre om. Skriv en kommentar under, og så vil jeg lage et innlegg i løpet av denne uken eller den neste med svar.


ECUADOR


USA


FIJI


AUSTRALIA


BALI


THAILAND


INDIA


SOUTH AFRICA

7 notes + Add comment
 • Hanne

  on October 12, 2017  3:46 pm

  Har forholdet ditt til venner og familie endret seg? Isåfall hvordan! Og hjemlengsel, hvordan er det?

 • Sanna

  on October 12, 2017  9:36 pm

  Okei, nå kommer mange spørsmål. Jeg reiser selv i 2018 og trenger litt meir "ekte" tips enn det som står ellers på nettet. Jeg lurer på følgende:

  - Hvor mye penger brukte du? Kanskje et personlig spørsmål, men jeg selv sliter med å finne ut ca hvor mye som er innafor å bruke. Jeg skal reise 4-5 måneder, og vil kose meg samtidig som at jeg vil ha igjen litt på sparekontoen til studier etc. Har du tips på hvordan man kan tenke økonomisk, billige flyselskap, apper som hjelper deg osv. Hvordan sparte du opp til pengene?

  - Hva er et MUST å pakke med? Hvor mange liter burde sekken være? Hva er unødvendig å pakke med?

  - Var det risky/nødvendig å ta med seg pcen?

  - Som kvinnelig solo traveller, er det noe jeg burde tenke på, unngå osv?

  - Hvilke steder i Thailand er verdt å besøke eller gjøre?

  - Noe du angrer på at du gjorde/ikke gjorde?

  - Hvordan planla du reisen før du reiste? Hva burde man undersøke og vite før man reiser? Jeg vil være så spontan som mulig, men hvor mye burde man planlegge før man drar?

  - Angrer du at du reiste alene, eller var det best å reise med en gruppe?

  - Hvordan gjorde du det med vasking av klær?

  /Hilsen ei forvirret jente :)

 • Martine Skaret

  on October 16, 2017  12:13 am

  Bildene dine er SÅ fantastiske. Hva er ditt beste fototips? Utenom "bruk manuelle instillinger" osv haha :)
  Og hvordan begynte du å samarbeide med Kilroy? Kontaktet du dem, eller kontakted de deg?
  Også lurer jeg på, hvilket av stedene du nå har besøkt vil du aller helst tilbake til? Og hvilke av dem vil du aller helst -ikke- tilbake til?


  Gleder meg til svar!

 • Mia

  on October 16, 2017  2:15 pm

  Tenker å reise i våren 2019, og de ulike organisasjonene har ikke alltid svar på dette så dermed har jeg endel spørsmål :)

  - Hvordan gjorde du det med mobilabonnement, kjøpte du deg et i hvert land du besøkte?
  - Var det komplisert å sende klær tilbake til Norge?
  - Er det nødvendig å ha med seg myggnett, sovepose, liggeunderlag, gaffateip, regntøy, dopapir, silkepose, førstehjelpsskrin, pute osv?
  - Burde man være i et land lengre enn 2 uker?
  - Når du reiser tar du med sekken på flyet eller sender du bagasjen? I forhold til hva man kan ta med seg av flytende i sekken.
  - Hvordan var det å reise på en fellesreise med Kilroy? Var det mye utgifter som du føler at du kunne ha spart ved å ha reist uten en organisasjon?
  - Er det lurt å bestille flybillettene gjennom Kilroy før du reiser, eller er det bedre å gjøre det på egenhånd og mens du er å reiser?
  - Hva var budsjettet ditt for fellesreisen med Kilroy? Hvor mye penger brukte du før du reiste og i mens du reiste? Hva er budsjettet ditt nå?
  - Tok du noen vaksiner før du reiste?
  - Hvordan bodde du mens du reiste, på motell eller gjennom AirBNB og hvordan opplevde du de ulike hostellene? Hva er best?
  - Av alle stedene du har besøkt, hvilket sted eller land er din favoritt?
  - Hvordan er Sør-Amerika i forhold til Asia?
  - Jeg tenker litt på å bo og jobbe i Cape Town før jeg begynner å reise, så hvordan var det å være i Cape Town? Hadde du jobb der, og vet du om det er enkelt å få seg jobb? Eller vil du heller anbefale å jobbe og spare opp penger i Norge før man reiser?

 • Ida

  on October 16, 2017  6:57 pm

  - Planlegger du reisen og alle reisemål før avreise, eller tar du det litt som det kommer?
  - Hvilket kamera og objektiv bruker du på reise?
  - Når du sier du har reist alene, mener du da å reise i en gruppe med ukjente mennesker?
  - Sparer du opp alt du trenger av penger på forhånd av reisen?
  - Om du f.eks. er i et land i én måned, bor du på mange forskjellige steder i løpet av oppholdet? Eller har du en base du holder deg til?

 • Anna

  on October 17, 2017  8:53 pm

  Hvilken dagstursekk brukte du på reisen din? Er det viktig å ha med seg en stor og bra en?

 • Bodil

  on October 24, 2017  7:41 pm

  God blanding av spørsmål:
  Kunne du tenkt deg å bo fast i noen av landene du har besøkt - i så fall, hvilke(t) og hvorfor? Har du lært deg noe spansk/har du planer om å lære deg spansk mens du er i Sør Amerika? Hvis ikke - har du hatt språkutfordringer så langt på turen, eller går det greit med engelsk? Skal du reise mer sammen med Duke? Hva er det beste og det verste med å reise alene?