CATEGORIES: Thoughts, Travel

The Hardest Part Of Traveling No One Talks About

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Andreas

Kunne ikke vært mer enig. Kjenner meg så utrolig godt igjen i dette. Trodde det skulle være så bra å komme hjem, men det er jo superkjedelig og meningsløst.

Martine Sorthe

Nettopp. Flott jeg klarte å sette ord på det for deg.

Åh, jeg kjenner meg så igjen i dette. Jeg har vært hjemme i Nord-Norge i tre uker nå, etter ett år i London. Jeg kjenner jeg mister fatningen hvor hver dag som går. Jeg vil bare tilbake, tilbake til London og livet jeg har skapt der. Dagene og månedene kan ikke gå fort nok, jeg skjønner ikke hvordan jeg skal holde ut til september. Jeg vil bare at sommeren skal være over NÅ så jeg kan reise tilbake. Sånnsett er jeg glad for at jeg valgte å flytte vekk i stede for å reise. Jeg har helt vanvittig lyst til å reise og utforske, men da er det dessverre en bestemt returbillett. Jeg skal heldigvis tilbake til London, jeg måtte bare sette eventyret litt på pause over sommeren. Dette var et fint innlegg, du er ikke alene om de tankene <3

Martine Sorthe

Jeg visste vi var flere om disse tankene. Tror du og jeg kjenner det ganske så likt, til tross for at jeg har reist jorden rundt og du har bodd i London. Vi begge er fra små steder, du i Nord-Norge og jeg i Møre og Romsdal. Kan tenke meg det kjennes i magen, i hodet og hele kroppen å dra fra en storby som London til lille Nord-Norge. Vi er jo voksne også nå, så det er helt naturlig å ville skape sitt eget. Lykke til videre! Snart er vi begge der vi skal være igjen: ute i verden.

Silje Øie

Kjempebra skrevet! Og siden du skrev i 2. Person var det som om du snakket til meg, om meg. Jeg bor i samme bygd som deg. Jeg var i utlandet fra jeg var 21 til jeg var 30. Det er nesten en tredjedel av mitt liv. Jeg ble voksen i utlandet. I dag sier jeg at jeg har levd et liv allerede. En livstid med opplevelser, erfaringer og vennskap og alt det andre. Jeg forsøkte å flytte til norge to ganger, men utlengselen ble for stor. Jeg relaterer til deg. Jeg har brukt de samme formuleringene og de samme ordene. Kjent på sorgen, frustrasjonen og tankene. Og jeg ønsker fortsatt den dag i dag at noen skal forstå og ta seg tid til å lytte til hva jeg har med meg hjem fra alle årene ute. Om du vil slå av en prat er det bare å stikke bortom. Med vennlig hilsen ei tilbakevendt.

[…] I came home after my journey, I sat down and wrote “The Hardest Part Of Traveling No One Talks About“. And you know what? I still feel the same. The desperation of wanting other people to […]

LEAVE A

comment