CATEGORIES: Thoughts

We Started With Honesty. Let’s End In It Too. Part II.

9 COMMENTS
SHOW
HIDE

Herregud, dette er noe av det vakreste og mest ærlige jeg noensinne har lest. Tusen takk for at du deler dette med verden! Ble helt bergtatt her jeg satt og leste, du skriver utrolig bra. Sender varme tanker til deg!

Martine Sorthe

Så fint at du tok deg tid til å føle på ærligheten min, og at du ble bergtatt. Stor klem tilbake!

Jeg forstår deg veldig godt. Kjenner det akkurat som du beskriver! Lykke til på veien videre!

Martine Sorthe

Tusen takk for støtten, Dirk!

Det var jo så lite! Ønsket jeg kunne støtte deg mer! Jeg håper du har mennesker rundt deg du kan snakke med! Om ikke har jeg to empatiske ører å låne! 🙂 De har jeg heldigvis ikke mistet til tross av mørket…

Ohhh Martine,
I’m sitting here and reading this (and the last posts) with tears running down my face. You are the kindest persons “I met” through the internet and I always granted you every adventure, trip and feeling you shared with us on social media (in a positive way!!!). It breaks my hard but I’m also very impressed, because these words show again how strong you are. Thank you so much for being so honest! I wish you all the best and send you lots of hugs and strength! It might be a very dark time for you rn But I’m pretty sure the sun will shine for you very soon! Greetings from Germany – Hannah <3

Martine Sorthe

Dear Hannah. I’m grateful for you keeping up with me and my journey that I’ve chosen to share with the world. I’m kneeling in front of you, saying thank you for your tears, for the love, for the compassion and for sending me strength in the darkness. Your words make me feel sunlight again. And Hannah, I’ll answer your email about coaching when my head is above water and I’m ready to give myself to something bigger again.

Jeg blir imponert igjen og igjen av å følge med på deg fra avstand via over sosiale medier. Du er klok, sterk og vakker fra innsida. Jeg sender deg en varm klem og håper inderlig det går bra med deg. Jeg vet du er sterk og jeg vet du vil bli enda sterkere av det du går gjennom nå, men fra en tjue år gammel Martine til en annen: det er lov å feile i sorgen også. Det er lov å ikke “få til” å være sterk. Du har lov til å bare slippe deg løs og være lei deg og sinna og oppgitt. Også kan du tørke tårene og fortsette med det du er så flink til, nemlig å være den beste versjonen av deg selv.

Martine Sorthe

Kjære navnesøster. Blir rørt over hvor lenge du har fulgt meg og fortsatt står ved min side. Du sier absolutt noe som er forferdelig viktig men lett å glemme i positivitetstyranniet, at det er lov å føle seg maktesløs og håpløs. Det er lov å kjenne på følelser også når det står på som verst. Jeg skal love deg, at bak fasaden er det tårer, frustrasjon og oppgitthet, og jeg tillater meg selv å føle meg tom. Det vakre i det hele er jo at tomhetsfølelsen vil sakte men sikkert fylles på med nye mennesker og minner når jeg nå går inn i et nytt kapittel av livet.

LEAVE A

comment