Let's capture some moments

Fuck perfection.
It's my goal to tell your story as it unfolds.
Nothing cheesy. Nothing fake.
Storytelling only.

My goal is to convert your wedding day into images, tell a story for generations to come. That's what it's all about for me.

It’s not even so much about weddings, but you and your story on any given day. Wedding days are just perfect for that. So much happening, so many great moments that tell their very own story.

So many emotions, friends and family. There couldn’t be a better day to capture moments. Moments that reflect you, as you are. If that’s what you’re after, please let me know.

The storyteller

I'm a creative spirit who's currently based out of a little town in the middle of Norway.

When I'm not a Storyteller in weddings, I'm a Life Coach, Clinical Psychology student and Lifestyle Blogger.

I love to travel the world, stay healthy in mind and body, inspire and encourage others, and capture moments on my life journey.

CONTACT ME

20 years old. 50 weddings.

Believe it or not, but I’ve been doing wedding photography since the age of 15. As I entered the 20s, I’ve captured moments in over 50 weddings. So, what brought me to this position where I’m able to shoot weddings year after year? I truly believe it’s my core being to create a story through the camera lens and my genuine interest for human beings. I’m confident that the most important part of being a storyteller, is to be able to relate and build connection with other people. So, that’s what I do. If you put trust in me and my creativity, I promise you that your wedding photos will perfectly reflect how you remember your biggest day.

01
03
TESTIMONIALS

Hanne Sophie & Mathias

«Vi fikk inntrykk av Martine som voksen for alderen, ansvarsbevisst, ivrig og engasjert. I kundeforholdet opplevde vi henne som åpen, smilende og pålitelig. Hun var flink til å forstå hva vi var ute etter, kom med forslag og var kreativ i prosessen. Vi vil varmt anbefale Martine!»

Beate & Bendik

«Ved første møte var Martine utadvent, lett å snakke med, positiv og hyggelig. Under fotograferingen opplevde vi henne som veldig profesjonell. Hun gav klare instruksjoner under fotograferingen, og tok liten plass under settinger hvor hun tok naturlige bilder. Fantastiske bilder av minner for livet. Vi anbefaler henne gladelig videre.»

Eilen & Tore

«En fotograf som gir av seg selv, samtidig som hun opptrer profesjonelt. Er opptatt av kunden(e)s ønsker, og møter ordentlig forberedt opp på oppdragene sine. Kvalitet på arbeidet fra begynnelse til slutt.»

Margaret & Kjetil

«Martine får frem følelsene som skjer i virkelighet, nesten som på film. En ting som jeg bet meg merke i var at jeg aldri følte meg "dum" når hun tok bilder. Hun fikk meg til å slappe av slik at jeg ble mer meg selv. Jeg føler i ettertid at jeg "kjenner" igjen meg selv i bildene, og samme ser jeg med brudgommen. Hun har fått med detaljer i bilder som vi setter stor pris på, og vi kan se tilbake på denne dagen, på ekte.»

Ingrid Marie & Arve

«Under forberedelsene opplevde vi at Martine lyttet, hadde gode ideer og kom med forslag. Dette var et godt og avklarende møte som roet nervene til en kommende brud. Martine glidde lett inn i bryllupet med sitt blide vesen og gode humør. Vi følte oss avslappet og trygg sammen med henne. Vi er kjempefornøyd med bildene Martine har tatt for oss. Hun har fått med viktige detaljer og unike øyeblikk.»

Siri & Einar

«Fra første møte følte vi at Martine lyttet etter hva vi var ute etter, både når det gjelder stil og hvordan bilde som var viktige for oss å ha. Hun ga oss fritt spillerom til å komme med ideer til locations, men hadde også ideer selv som var fine. Vi ville ikke ha alt for klassiske bilder, men gjerne ute i naturen og det fikk vi! Hun fulgte oss gjennom dagen og var blid, imøtekommende og sosial, noe som var viktig for å få gjestene til å slappe av. Under vår fotoseanse var det enkelt og le å tulle, og vi hadde det kjekt mens det pågikk. Vi er veldig fornøyd med alle bildene som vi har fått, og når vi ser på dem føler vi at vi opplever dagen på nytt!»

Marion & Joachim

«Vi brukte Martine Sorthe som fotograf til vårt bryllup i mai 2015 og er veldig fornøyd med jobben hun gjorde. Vi hadde henne også med under vielsen, men merket ikke at hun var tilstede, men hun hadde fanget mange fine øyeblikk og husket detaljene. Profesjonelt, men samtidig en veldig god og varm tone under både forberedelser og fotografering. Kreativ, gode forslag til lokasjon etc. og god utnyttelse av tid. Rask levering på et veldig godt resultat med utrolig mange fine bilder. Anbefales varmt videre!»

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND